30 september 2015

Waar is het?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in de Davis counseling? Bel of mail naar:

Praktijk Hoogbloeiers
Astronautenlaan 110
5702 GR Helmond
06-10471314
Marjolein@hoogbloeiers.nl
KvK: 65851633Marjolein Verdonk

Mijn naam is Marjolein Verdonk-Jansen en ik ben de oprichtster van Praktijk Hoogbloeiers. Ik ben ruim 15 jaar met plezier werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Door mijn werkervaring, maar ook door mijn levenservaring zie ik dat er talentvolle kinderen zijn die niet volledig tot bloei komen. Toen ik in aanraking kwam met de Davis methode herkende ik deze kinderen hierin. Zelf denk ik ook in beelden. Ik zou er als kind baat bij hebben gehad als er toen meer oog was geweest voor beelddenkers in het onderwijs.

Nu zie ik beelddenken als een meerwaarde! Als ervaringsdeskundige van mijn drie kinderen ben ik mij daarom gaan richten op beelddenken en hoogsensitiviteit. Zij zijn mijn drijfveer en inspiratiebron.
Ik ben sinds 2016 gecertificeerd Davis Counselor. Tijdens de counseling laat ik jou ontdekken hoe jij meer van jezelf kunt laten zien in de wereld. Ik zal je jouw gave van beelddenken laten ervaren.

Marjolein Verdonk-Jansen is lid van de Davis Dyslexia Association International. Hoogbloeiers is lid van DDA, Davis Dyslexia AssociationUitsluitend mensen die in dienst zijn bij een gecertificeerde Davis Specialist of mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis® Dyslexia Association International mogen op professionele basis werken met Davis®, Davis® Dyslexia Correction, inclusief Davis® Symbol Mastery, Davis® Orientation Counseling, en Davis® Math Mastery.